Logo Metaalconstructie Meynen

Industriebouw

Heb je een nieuw bedrijfsgebouw nodig? Een loods, hangar of ander industrieel gebouw? Dan ben je bij het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor zowel metaalconstructies als complete gebouwen. Al meer dan 50 jaar is Metaalconstructie Meynen gespecialiseerd in industriebouw.

Onze kenmerken

Volledige service

Bij Metaalconstructie Meynen gaan we net dat stapje verder.
We schakelen onze ervaring en knowhow in om al je zorgen uit handen te nemen.

Klantvriendelijk

Een aangename nauwe samenwerking, daar gaan we voor.

Kwaliteitsvolle afwerking

Zowel de afwerking als alle voorgaande stappen voeren we uit volgens de regels van de kunst. Zo geniet je van een kwaliteitsvol eindproduct.

Efficiënt

Op korte termijn kunnen we veel realiseren. Dit dankzij onze flexibiliteit en knowhow.

Uitgebreide opvolging van je industriebouw project

We nemen graag al je zorgen uit handen en volgen elk project nauwkeurig op. Heb je vragen of opmerkingen over bepaalde aspecten van je industrieproject? Dan bespreken we dit uitgebreid.

Professioneel advies gebaseerd op jarenlange ervaring kan je verwachten van ons. We staan je bij voor zowel het esthetische als het functionele aspect van industriebouw. Voeg hier nog een realistische offerte aan toe en je krijgt een recept voor succes.

Elk project is een unieke realisatie waar we met trots aan terugdenken. Is jouw industriebouw onze volgende mooie herinnering? Ook voor toelevering aan industrie kan je bij ons terecht.

Stappenplan voor industriebouw

Eerst en vooral stellen we een ontwerp op in overleg met jou en je architect. Hierna voeren we alle nodige voorbereidende werken uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondwerken. Als deze zijn uitgevoerd, gaan we over naar de constructiefase.

Al onze metaalconstructies maken we in onze eigen ateliers. Zo kunnen we het hele proces nauwkeurig opvolgen en bijsturen waar nodig. Kortom, gegarandeerde kwaliteit van alle gebruikte metaalconstructies in de montagefase.

In de montagefase zorgen we voor een piekfijne afwerking van je nieuwe industriebouw. Dit perfect op maat met als resultaat een gebouw dat tot in de puntjes perfect afgewerkt is. Een industrieel gebouw dat dient als uithangbord en waarin jij en je werknemers succesvol kunnen werken.

We stemmen onze flexibele en veelzijdige metaalconstructies af op jouw noden en wensen. Ontwerp, afwerking, constructie… We begeleiden je van A tot Z. Op deze manier garanderen we een totaalproject dat zowel kwaliteitsvol als efficiënt afgewerkt wordt.

We kunnen indien gewenst ook je project aanleveren, waarna je de realisatie/bouw zelf in handen kan nemen.

Enkele realisaties

Essen

Industrie

Wilrijk

Industrie

Pelt

Loodsen

Wolvertem

Utiliteit

Loodsen, hangars en opslagruimtes

Om materialen te verwerken en uiteraard ook op te slaan heb je loodsen en hangars nodig op maat van je activiteiten.

Zo heb je bijvoorbeeld kleine tot grote opslagruimtes voor houtverwerking en hangars van formaat voor scheepsbouw. Een metalen loods, hangar of opslagruimte zorgt ervoor dat je veilig en efficiënt kunt produceren en dat je materialen veilig opgeslagen blijven.

Bedrijfsgebouwen volledig op maat

Meynen metaalconstructie is je aanspreekpunt voor nagenoeg de volledige realisatie van je bedrijfsgebouw. Onze activiteiten in de industriebouw en de bouw van bedrijfsgebouwen houden onder meer in:

 • Grondwerken
 • Funderings- en betonwerken
 • Rioleringen
 • Metaalconstructie
 • Dakbedekking voor zowel hellend als plat dak: golfplaten, kouddakplaten, geïsoleerde sandwichpanelen, steeldeck met pvc, Trocal dakdichting, lichtkoepels
 • Prefab wandelementen: beton, cellenbeton, silex, betonelementen met baksteenmotief, enkelwandige staalplaten, geïsoleerde cassettenwanden, sandwichpanelen
 • Vloerelementen voor verdiepingsvloeren
 • Sectionale- of schuifpoorten
 • Ramen en loopdeuren in aluminium, hout of pvc
 • Industriële vloeren
 • Industriebouw
 • Functioneel met uitstraling

Een bedrijfsgebouw moet praktisch en functioneel zijn, maar draagt natuurlijk ook bij tot de uitstraling van je bedrijf. Een goed bedrijfsgebouw zorgt ervoor dat je werknemers zich thuis voelen en dat je al jouw activiteiten kunt uitvoeren zonder beperkingen. Contacteer ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Talloze realisaties

Onze referenties bestaan uit bedrijven van verschillende sectoren die beroep deden op onze expertise in industriebouw. Dit omdat onze metaalconstructies op maat geschikt zijn voor alle soorten bedrijfsgebouwen. Van industriebouw tot kantoorgebouwen met loods en zelfs scoutslokalen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je dus niet verlammen door keuzestress. We begeleiden met een smile doorheen het hele proces, van A tot Z. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken en van start te gaan met de constructie van je nieuwe bedrijfsgebouw!

A - Essen

Utiliteitsbouw

LRV Kasterlee

Paardenstallen