Logo Metaalconstructie Meynen

Dakrenovaties

Voor dakwerken aan je hangars, loodsen, bedrijfsgebouwen en industriële gebouwen met golfplaten of steeldeck kan je terecht bij Metaalconstructie Meynen. Heb je een lek, is je dak verweerd of verouderd? Op ons kan je rekenen om de veiligheid binnen je gebouwen weer volledig op punt te stellen.

Elk dak is anders. Er zijn platte daken, schuine daken, enzovoort. Maar dit zijn lang niet de enige vlakken waarop daken verschillen. Het type dak maakt van elke renovatie een ervaring met een unieke oplossing. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van steeldeck en de meer budgetvriendelijke variant: golfplaten.

We denken met je mee. Van materiaalkeuze tot afwerkingsmogelijkheden, we bieden deskundig advies en leiden elk aspect van de renovatie in goede banen. We nemen je zorgen volledig uit handen zodat je snel kan genieten van je vernieuwd dak.

Voor hangars, loodsen, stallen, enzovoort zijn golfplaten een goede keuze als deze kwalitatief zijn. Bij Metaalconstructie Meynen werken we al jaren met kwalitatieve golfplaten van onze partners.

Dit type dak is onmisbaar in zowel stallenbouw als industriebouw. Ze zorgt er immers voor dat elk gebouw beter bestand is tegen weer, wind en geluiden van buitenaf. Het nadeel is dat de oudere types vaak verroest zijn en dus vervanging nodig hebben. Deze daken renoveren we met plezier. We hebben de nodige vakkennis en ervaring om dit tot een goed einde te brengen.

Ook is het een goed idee om je oude dakbedekking te vervangen door moderne materialen. Zo vermijd je problemen op korte en lange termijn.

Al sinds de jaren ’60 produceren we kwaliteitsvolle metaalconstructies voor gebruik in de landbouwsector en de industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in onze regio.

Naast dakrenovaties kan je ook bij ons terecht voor industriebouw, toelevering voor industrie en stallenbouw. Laat ons gerust iets weten als we iets voor jou kunnen betekenen. Nadat we de opdracht besproken hebben, voeren we alles tot in de puntjes uit en dit op een efficiënte manier.

ONTDEK ONZE ANDERE DIENSTEN

Industriebouw

Toelevering

Stallenbouw

Offerte