Logo Metaalconstructie Meynen

Metaalconstructie Meynen

Metaalconstructie Meynen is oorspronkelijk een familiebedrijf dat geëvolueerd is naar een modern metaalverwerkend bedrijf met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring in de metaalbewerking en constructiebranche. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van maatwerkoplossingen voor verschillende soorten projecten, variërend van kleine reparaties tot grote industriële projecten.

Waar staan we voor

Bij Metaalconstructie Meynen geloven we in de kracht van samenwerken. Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners, waardoor wij een uitstekende reputatie hebben opgebouwd als betrouwbare en efficiënte partner.

Ons team staat garant voor kwaliteit en precisie in elk project. Wij werken nauw samen met onze klanten om te zorgen dat hun wensen en eisen volledig worden vervuld en gebruiken altijd de nieuwste technologieën en materialen om de best mogelijke resultaten te garanderen.

Onze missie is om altijd de hoogste standaard van kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen, door de best mogelijke diensten en producten te bieden aan onze klanten. Wij zijn er trots op om elk project tot een succesvol einde te brengen en willen onze klanten altijd een uitstekende service bieden.

Sinds de jaren ’60 uitgegroeid tot een gevestigde waarde in onze regio.

Achter de schermen

Wij staan klaar om jou te helpen met al jouw metaalconstructiebehoeften.